2.04 Si të lejoni të drejta një personi tjetër në llogarinë e kompanisë?

Një llogari biznesi mund të administrohet nga drejtuesi i një kompanie dhe punonjës të tjerë, të cilëve u janë dhënë të drejta të tilla në sistem nga titullari.

Në mënyrë që drejtuesi i një kompanie të lejojë kryerjen e transaksioneve në llogarinë e biznesit Paysera për punonjësit e tjerë, punonjësit duhet të identifikohen si klientë të Paysera.

Si të lejoni të drejta për një person tjetër?

  1. Për të lejuar dikë, hyni në llogarinë tuaj, në menunë e majtë, zgjidhni Parametrat > Limitet , Të Drejtat, Lejimet > Të drejtat dhe limitet e transfertave dhe klikoni në Krijo të drejtë të re;
  2. Vendosni ID të përdoruesit ose adresën e emailit të punonjësit (emri i hyrjes) dhe klikoni në Shtoni;
  3. Në dritaren e hapur, percaktoni të drejtat dhe limitet që dëshironi të lejoni dhe klikoni në Ruaj. Të drejtat dhe limitet e lejuara do të hyjnë në fuqi për 12 orë.