Knowledgebase: 1. Hapja e Llogarisë
1.11 Klient i identifikuar dhe i pa identifikuar

Një klient jo i identifikuar është një person fizik i cili është regjistruar në sistemin Paysera me numrin e tij/saj të telefonit ose me email, por nuk i është nënshtruar proçesit të identifikimit. Regjistrimi duhet të kryhet duke shkarkuar aplikacionin Paysera. Klientët e pa identifikuar nuk mund të përdorin shërbimet e zakonshme Paysera.

Ne rekomandojmë t'i nënshtrohemi identifikimit, sepse vetëm klientët e identifikuar mund të përdorin shërbimet dhe të gjitha avantazhet dhe karakteristikat e ofruara nga Paysera. P.sh. porositni një kartë, kryeni ose përfitoni transferta, përdorni zgjidhjet e pagesave për biznesin, etj. Për përparësitë dhe veçoritë mund të lexoni këtu.

Si t’i nënshtrohem identifikimit? Metodat përshkruhen këtu.