Knowledgebase: 1. Hapja e Llogarisë
1.09 Jam regjistruar, por nuk mund të hyj

Pas regjistrimit në sistemin Paysera, duhet të aktivizoni llogarinë tuaj.

Sistemi ju dërgon një letër me linkun e aktivizimit të llogarisë në adresën e email që ju keni përcaktuar.

Nëse nuk e keni marrë letrën ose kanë kaluar më shumë se 5 orë që kur e keni marrë, ju lutemi përdorni linkun dhe merrni përsëri lidhjen e aktivizimit.