Knowledgebase: 1. Hapja e Llogarisë
1.04 Hapja e një llogarie shtesë

Ju mund të hapni një llogari tjetër në aplikacionin tuaj celular Paysera.

Hyni në aplikacionin tuaj dhe prekni në ikonën e profilit, në krye, me emrin tuaj, mbiemrin dhe numrin e llogarisë dhe më pas në "Llogaritë e mia" dhe "Krijo llogari të re". Zgjidhni tipin llogarisë, vendosni informacionin e kërkuar dhe llogaria do të hapet menjëherë.