Knowledgebase: 1. Hapja e Llogarisë
1.01 Hapja e Llogarisë

Ju mund të regjistroheni në sistemin Paysera duke marrë aplikacionin Paysera Mobile pa pagesë të cilin mund ta shkarkoni shpejt dhe me lehtësi nga  Google PlayAppGallery ose App Store. Hapni aplikacionin dhe prekni "Krijo llogari", futni numrin tuaj të telefonit dhe krijoni një fjalëkalim, lexoni kushtet e Marrëveshja e Shërbimeve të Përgjithshme të Pagesave për Klientë Individualë Marrëveshja e Shërbimeve të Përgjithshme të Pagesave për Klientë Individualë dhe prekni "Krijo llogari" një herë tjetër. Ju do të merrni një kod konfirmimi në numrin e telefonit të treguar të cilin do të duhet të vendosni në dritaren që do të shfaqet. Kryeni veprimet e tjera të specifikuara.

Të dhënat e hyrjes janë numri juaj i telefonit dhe fjalëkalimi i krijuar. Ju do të keni mundësi të aksesoni llogarinë tuaj si duke hyrë në llogarinë tuaj Paysera përmes aplikacionit Paysera Mobile, edhe përmes një shfletuesi në https://www.paysera.al. Nëse hyni në llogarinë tuaj përmes një shfletuesi, ju rekomandojmë të identifikoheni duke dërguar një kod verifikimi në aplikacionin celular, kështu që nuk duhet të vendosni fjalëkalimin tuaj çdo herë dhe identifikimi do të jetë i shpejtë dhe i lehtë.

Kur hyni në llogarinë tuaj për herë të parë, sistemi do t'ju kërkojë të kryeni identifikimin në mënyrë që të përdorni shërbimet Paysera. Ju mund të gjeni më shumë informacion në lidhje me identifikimin këtu.

Ju mund të shikoni një video në lidhje me hapjen e llogarisë këtu: