Dažniausiai užduodami klausimai: 9. Visa mokėjimo kortelė
9.26. Negavau savo Visa mokėjimo kortelės, ką daryti?

Kortelė pristatoma jūsų nurodytu adresu. Pristatymo laiką lemia pasirinktas pristatymo būdas ir šalis. Užsisakius kortelę, savo paskyroje matysite preliminarią pristatymo datą. Kortelė įprastai pristatoma iki šio nurodyto termino.

Jei negavote kortelės per nurodytą terminą:

  • rekomenduojame šiek tiek palaukti. Atkreipkite dėmesį į tai, kad dėl siuntų ir pašto vėlavimų, pristatymo terminas gali būti ilgesnis nei nurodyta sistemoje.
  • jei pasirinkote kortelės pristatymo būdą registruotu paštu arba DHL, jūsų el. paštu buvo išsiųstas kortelės sekimo numeris. Pagal sekimo numerį visuomet galite patikrinti, kur tiksliai yra jūsų kortelė.
  • jei pasirinkote kortelės pristatymo būdą neregistruotu paštu, įprastai kortelių pristatymas užtrunka ilgiau. Šiuo atveju, deja, nėra pateikiamas sekimo numeris ir patikrinti, kur kortelė yra, galimybės nėra. Rekomenduojame palaukti ilgiau.
  • patikrinkite, ar teisingai nurodėte kortelės pristatymo adresą. Jei adresas neteisingas arba kortelės nepavyksta pristatyti gavėjui, įprastai kortelės grąžinamos mums. Gavę grąžintą kortelę, nedelsiant apie tai informuosime jus el. paštu.
  • praėjus preliminariam kortelės pristatymo laikui, paskyros kairėje meniu pusėje Sąskaitos ir kortelės > Kortelių apžvalga, ties savo kortele, matysite mygtuką „Atšaukti/Užsakyti naują“. Jei nepageidaujate laukti ilgiau, galite užsisakyti naują kortelę.

Primename, jog užsisakius ir gavus kortelę, būtina ją aktyvuoti per 3 mėnesius nuo jos pagaminimo datos.