Dažniausiai užduodami klausimai: 9. Visa mokėjimo kortelė
9.13. Kur Visa mokėjimo kortelė gali neveikti?

Visa mokėjimo kortele galima naudotis ir atsiskaityti visame pasaulyje, kur tik yra priimamos Visa tipo kortelės. Jūs galite atsiskaityti kortele tiek internetu, tiek fizinėse prekybos vietose, o taip pat ir išgryninti pinigų bet kuriame bankomate, kuris aptarnauja Visa korteles. Kortelę taip pat yra galimybė susieti ir su kitomis sistemos, kaip pvz., Paypal.

Mes dedame visas pastangas, užtikrindami sklandų kortelės veikimą, tačiau labai retais atvejais, kortelės veikimas gali būti sutrikdytas dėl aplinkybių, kurių mes nekontroliuojame ar dėl trečiųjų šalių, kurias mes pasitelkiame vykdydami savo įsipareigojimus, laikinų paslaugų sutrikimų.

  • Šiuo atveju, su Visa mokėjimo kortele negalėsite atsiskaityti vietose, kuriose dar naudojami seni, kalkiniai kortelių skaitytuvai, o kortelės operacija tvirtinama jūsų parašu.
  • Taip pat, dėl kortelės leidėjo apribojimų, su Visa mokėjimo kortele nėra galimybės atsiskaityti automatinėse degalinėse (kuomet mokama prieš pilant kurą) tam tikrose šalyse, išskyrus Lietuvą, Latviją ir Estiją. Primename, jog visose kitose degalinėse, kur įprastai apmokėjimas vyksta tik įpylus kuro, su Visa mokėjimo kortele galite mokėti sėkmingai.

PAPILDOMA: šiuo metu nuo Visa mokėjimo kortelės nėra nuskaičiuojami pasikartojantys (reguliarūs) mokėjimai už prenumeratas įvairiose interneto platformose: Shopify, Facebook, Netflix, Trafi, Youtube ir kitose. Ši paslauga yra išjungta visiems Paysera platinamos Visa kortelės turėtojams. Šiuo metu mes negalime atsakyti, kada ši paslauga bus sugrąžinta.