Dažniausiai užduodami klausimai: 9. Visa mokėjimo kortelė
9.05. Kur galėsiu naudotis Visa mokėjimo kortele?

Visa mokėjimo kortelę galima naudotis visame pasaulyje, kur priimamos Visa kortelės.

Su šia kortele galite sumokėti už prekes ir paslaugas internetu, įvairiose fizinėse prekybos vietose, telefonu bei išsigryninti pinigų iš bankomato. Pagrindinė kortelės valiuta eurai, tačiau atsiskaityti galite bet kuria kita valiuta.

Visa mokėjimo kortelė taip pat yra bekontaktė, todėl atsiskaitant nedidelėmis sumomis fizinėse prekybos vietose, kuriose yra kortelių skaitytuvai su NFC technologija, nebereikia įvesti PIN kodo – pakanka tiesiog pridėti kortelę prie skaitytuvo. Kortelė taip pat yra apsaugota „3-D Secure 2.0“ technologija, kuri užtikrina saugesnį atsiskaitymą internete.

Visa mokėjimo kortelė taip pat gali būti susieta su Google Pay, Apple Pay ir Samsung Pay, o taip pat su tokiomis sistemomis kaip pvz., PayPal. Susiejus kortelę su PayPal, atsiranda galimybė atsiskaityti per šią sistemą arba iš jos pervesti pinigų į Visa kortelę.

PAPILDOMA: šiuo metu nuo Visa mokėjimo kortelės nėra nuskaičiuojami pasikartojantys (reguliarūs) mokėjimai už prenumeratas įvairiose interneto platformose: Shopify, Facebook, Netflix, Trafi, Youtube ir kitose. Ši paslauga yra išjungta visiems Paysera platinamos Visa kortelės turėtojams. Šiuo metu mes negalime atsakyti, kada ši paslauga bus sugrąžinta.

 

Kaip susieti Visa mokėjimo kortelę su Paypal ? Detaliau susipažinti galite šiame vaizdo įraše: