Dažniausiai užduodami klausimai: 7. Pervedimai ir mokėjimai
7.30 Sulaukiau įtartino skambučio, kokių veiksmų turiu imtis?

Jeigu sulaukėte įtartino skambučio ir Jums skambinęs asmuo prisistatė Paysera darbuotoju ar kitu asmeniu, kuriam reikalinga Jūsų paskyros informacija, prašė pateikti asmeninius ar prisijungimo duomenis, padiktuoti gautus kodus sms žinutėmis – nedelsiant nutraukite pokalbį. Informuojame, kad Paysera konsultantai neskambina klientams, jeigu pokalbis nėra suderintas iš anksto ir juo labiau neprašo pateikti asmeninių Jūsų duomenų. 

Jeigu, visgi, asmeniniais duomenimis pasidalinote ir tretiesiems asmenims pavyko prisijungti prie Jūsų Paysera paskyros, pastebėjote atliktus mokėjimus, kurių neinicijavote, nedelsiant susisiekite su Paysera klientų aptarnavimo centru. Kontaktinę informaciją rasite čia.  

Pokalbio su konsultantu metu pateikite kuo detalesnę įvykio informaciją, kad konsultantas galėtų imtis privalomų veiksmų.

Taip pat rekomenduojame susipažinti ir domėtis, kaip sukčiai bando išvilioti pinigus, ir niekada neatskleisti savo asmeninių duomenų! Paysera rūpinasi Jūsų finansų saugumu, todėl dalinamės informacija apie dažniausiai pasitaikančius finansinio sukčiavimo būdus, taip pat patarimais, kaip apsisaugoti nuo internetinių sukčių ir kaip apsaugoti savo Visa kortelės duomenis.