Dažniausiai užduodami klausimai: 11. Rekomendacijų programa
11.01. Rekomendacijų (affiliate) programa

Dėl techninių pakeitimų, nuo 2020 metų gegužės 18 dienos rekomendacijų programa laikinai neveikia. Už anksčiau pakviestus naudotojus atlygis ir toliau bus mokamas, bet naujų klientų pakviesti galimybės laikinai nėra.

 

Jeigu jūs Paysera sistemą rekomenduosite savo artimųjų ir draugų ratui, o pastarieji užsiregistruos bei naudosis paslaugomis, mes jums mokėsime premiją. Jūsų rekomenduoti asmenys turi registruotis sistemoje naudodamiesi specialia jūsų nuoroda. Šia nuorodą rasite savo paskyroje, kairėje meniu pusėje pasirinkę Nustatymai > Paskyros nustatymai > Rekomendacijų programa.

10% premija mokama už įmokų surinkimo paslaugą pagal 2 lentelės (Projekto kategorijos) apskaičiuotą komisinį mokestį ir už valiutos konvertavimą, pelną skaičiuojant atėmus tiesiogines konvertavimo išlaidas.

Premija už klientų atneštą pelną mokama kito kalendorinio mėnesio 10 dieną. Premija mokama tik tuomet jeigu bent 3 klientai buvo pelningi (vykdė pajamas nešančią veiklą).

Premijos mokėjimo pabaigos terminas nenumatytas. Tačiau apskaičiuojamas tik tuo atveju jeigu praeitą mėnesį iki šio mėnesio 10 dienos buvote bent kartą prisijungęs prie savo paskyros. Komisiniai už senesnį nei 3 mėnesių laikotarpį nėra apskaičiuojami.