Dažniausiai užduodami klausimai: 3. Sąskaitos nustatymai
3.06 Pasikeitė telefono numeris ir nebegalite prisijungti prie savo Paysera paskyros
  • Jei nebeturite telefono numerio, kuris buvo patvirtintas Paysera paskyroje ir norite pakeisti jį į kitą, rekomenduojame prie paskyros prisijungti, naudojantis Paysera programėle. Prisijungus prie paskyros šiuo būdu, jums nereikės atlikti jokio papildomo prisijungimo patvirtinimo. Prisijungę, naują telefono numerį galėsite įvesti ir patvirtinti kairiajame meniu pasirinkę Nustatymai (sraigtelio ikonėlė) > Peržiūrėti profilį > Susieti papildomą telefono numerį. Pridėtą naują numerį patvirtinkite bei nustatykite, kad juo būtų siunčiami patvirtinimai, tai atlikite ties eilute Telefonas, kuriuo siųsti patvirtinimus.
  • Jei neturite galimybės prie paskyros prisijungti naudodamiesi Paysera programėle, susisiekite su Klientų aptarnavimo centru dėl naujo telefono numerio pridėjimo. Primename, jog tam, kad galėtume jūsų Paysera paskyroje pridėti naują telefono numerį, visų pirma dėl saugumo turėsime jus papildomai identifikuoti vaizdo skambučiu. 

Svarbu. Vieną telefono numerį gali pridėti ir naudoti tik vienas Paysera klientas. Jei telefono numerį Paysera sistemoje jau naudoja bei yra patvirtinęs kitas asmuo, pridėti jo savo paskyroje negalėsite.