Dažniausiai užduodami klausimai: 7. Pervedimai ir mokėjimai
7.11. Mokėjimo (pervedimo) atšaukimas

Jei atlikote ir pasirašėte pervedimą, tačiau norite jį atšaukti, visų pirmą pasitikrinkite Pervedimai > Pervedimų sąrašas > Neįvykdyti savo pervedimo statusą. Jei atšaukti dar galite, ties pervedimu matysite atšaukimo galimybę. Tokiu atveju pažymėkite varnele ties pervedimu ir spauskite "Atšaukti".

Jei atšaukimo galimybės ties pervedimu nematote, atšaukimo sąlygos yra tokios:

Pervedimai kitiems Paysera naudotojams - pervedimai įskaitomi į gavėjų sąskaitas akimirksniu, todėl atšaukti galimybės nėra. Dėl pervedimo atšaukimo ar grąžinimo, jums reikalinga tiesiogiai kreiptis į gavėją. Jei nepavyktų susisiektu su gavėju, prašome kreiptis į klientų aptarnavimo centrą.

SEPA (neskubūs) pervedimai - dėl pervedimo atšaukimo prašome kreiptis į klientų aptarnavimo centrą. Jei pervedimas dar neišsiųstas iš Paysera, atšaukus pinigai grįžta į sąskaitą per kelias minutes. Jei pervedimas jau išsiųstas, grąžintas gali būti tik su gavėjo sutikimu. Atšaukimo įkainius ir daugiau informacijos apie tai galite matyti čia.

SEPA Instant pervedimai - pervedimai įskaitomi į gavėjų sąskaitas akimirksniu, todėl atšaukti galimybės nėra, o grąžinimas gali būti tik su gavėjo sutikimu. Atšaukimo įkainius ir daugiau informacijos apie tai galite matyti čia

Tarptautiniai pervedimai, kiti pervedimai ne EUR valiuta - prašome kreiptis į klientų aptarnavimo centrą ir mes jus informuosime, kokiomis sąlygomis, priklausomai nuo banko (per kiek laiko, kokie banko pervedimo atšaukimo mokesčiai), galima atšaukti jūsų pervedimą.