6.01. Sąskaitos papildymas

Prisijunkite prie savo sąskaitos, rinkitės SĄSKAITOS IR KORTELĖS > Papildymo instrukcijos, atsidariusiame puslapyje pasirinkite:

  • sąskaitą, kurią norite papildyti;
  • šalį, iš kurios atliekate papildymą;
  • valiutą, kuria pildote sąskaitą.

Spauskite Atnaujinti instrukcijas. Jums bus nurodyti visi galimi sąskaitos papildymo būdai. Pasirinkite jums labiausiai tinkamą ir papildykite sąskaitą.

Būdai gali būti šie:

  • Papildymas įprastu bankiniu pervedimu į savo IBAN sąskaitą. Jei atliekate pervedimą EUR valiuta, galite naudoti savo IBAN sąskaitą. Paysera yra prisijungusi prie tokių sistemų, kaip SEPA, SEPA Instant ar Target2, todėl EUR valiuta pervedimus galite gauti iš viso pasaulio.
  • Papildymas įprastu bankiniu pervedimu: Jei turite sąskaitą kuriame nors iš tame sąraše išvardintų bankų, Paysera sąskaitą galite papildyti per ją. Šiuo atveju pervedimą iš savo banko sąskaitos darysite į tame pačiame banke esančią „Paysera LT“ sąskaitą. Kai tik jūsų pinigai pasieks mūsų sąskaitą, mes tokią pačią sumą įskaitysime į jūsų Paysera sąskaitą.  Sąraše pasirinkite banką, iš kurio turimos sąskaitos norėtumėte papildyti Paysera sąskaitą, ir gaukite papildymo instrukcijas.

  • Automatizuotas vienkartinis sąskaitos papildymas. Jei turite sąskaitą kuriame nors iš tame sąraše išvardintų bankų, Paysera sąskaitą galite papildyti per ją. Kai tik jūsų pinigai pasieks mūsų sąskaitą, mes tokią pačią sumą įskaitysime į jūsų Paysera sąskaitą. Tai yra toks pats sąskaitos papildymo būdas kaip ir aprašytas aukščiau, tiesiog pervedimas bus automatizuotas. Pasirinkus banką, ekrane pasirodys mokėjimo forma – reikės tik suvesti prašomus duomenis, todėl pervedimą atliksite greičiau ir patogiau.

  • Automatizuotas daugkartinis sąskaitos papildymas. Papildymais grynaisiais pinigais per nurodytas partnerių vietas.

  • Automatizuotas vienkartinis sąskaitos papildymas. Nauja paslauga naudojantiems Paysera programėlę! Papildyti savo Paysera sąskaitą galite Mastercard arba Maestro kortele. Detalesnė informacija apie paslaugą yra pateikta mūsų blogo įraše: https://www.paysera.com/v2/en-GB/blog/paysera-mastercard-maestro

Svarbu: Susigeneruokite konkrečias instrukcijas (pasirinkę norimą šalį bei valiutą) ir matysite pasirinkimo galimybes. Primename, jog papildymo instrukcijos gali keistis, todėl rekomenduojame, kas kartą atsinaujinti.