Dažniausiai užduodami klausimai: 2. Verslo sąskaita
2.01 Įmonės sąskaitos atidarymas

Norėdami atidaryti įmonės sąskaitą, pirmiausia turite atsidaryti asmeninę Paysera sąskaitą kaip įmonės direktorius bei atlikti reikalingus identifikacijos veiksmus. Kaip atlikti identifikaciją, galite pamatyti čia.

Kaip atidaryti įmonės sąskaitą?

1. Prisijunkite prie savo asmeninės paskyros, paspauskite ant unikalaus numerio ir šiek tiek žemiau pasirinkite „Įmonės sąskaitos atidarymas“.

2. Pasirinkite įmonės registracijos šalį, įveskite įmonės kodą ir spauskite „Tikrinti“. Jūsų vadovaujamai įmonei bus atidaryta sąskaita.

Jeigu įmonės registracijos šalies nėra tarp pasirinkimų, pasirinkite „Kita šalis“ ir pateikite prašomus dokumentus. Dokumentus patikrinsime ir sąskaitą įmonei atidarysime per 1-3 darbo dienas.

Kiekvieną kartą prisijungę prie savo paskyros, viršuje dešinėje pusėje paspaudę ant unikalaus numerio, galėsite pasirinkti, kurią sąskaitą norite administruoti – įmonės ar savo asmeninę.

Rekomenduojame iš karto užpildyti ir kliento pažinimo anketą, kad galėtumėte atlikti operacijas sąskaitoje. Kairėje meniu pusėje pasirinkite Nustatymai>Paskyros nustatymai> Pažinimo anketa ir užpildykite reikalaujamus laukelius.

 

Jei esate ne direktorius, o įgaliotasis asmuo, jūs taip pat pirmiausia turite atsidaryti asmeninę sąskaitą, atlikti identifikaciją ir pateikti mums notaro patvirtintą įgaliojimą arba įgaliojimą, pasirašytą direktoriaus kvalifikuotu e.parašu ir mes atidarysime sąskaitą įmonei.

Kaip pateikti dokumentus?

1. Prisijunkite prie savo asmeninės paskyros. Kairėje meniu pusėje pasirinkite Nustatymai >Paskyros Nustatymai > Įmonės ir veiklos dokumentai > Keisti.

2. Dokumento tipą nurodykite „Įgaliojimas ar limito keitimo raštas“, įkelkite dokumentą ir spauskite „Pateikti“.

3. Jei turite daugiau nei vieną dokumentą, tokį patį veiksmą atlikite dar kartą, dokumento tipą nurodę „Kita“.

 

Taip pat esame paruošę video apie tai: