Dažniausiai užduodami klausimai: 1. Sąskaitos atidarymas
1.03 Identifikacija

Paysera LT, UAB yra licencijuota elektroninių pinigų įstaiga, mus reguliuoja priežiūros institucija Lietuvos bankas ir mes laikomės įstatymo numatytų tvarkų, susijusių su klientų pažinimu ir identifikacija. Paysera LT kliento asmens duomenis tvarko laikydamasi Lietuvos Respublikos teisės aktų ir privatumo politikos.

Klientai, norėdami naudotis Paysera paslaugomis, privalo atlikti identifikaciją. Atliekant identifikaciją, reikalinga pateikti savo pasą arba ID kortelę ir užpildyti kliento pažinimo anketą. Dokumentą galite pateikti prisijungę prie savo Paysera paskyros per kompiuterį, kuriame yra kamera arba per Paysera programėlę.
1. Identifikacija per kompiuterį su kamera. Prisijunkite prie asmeninės Paysera paskyros, paspauskite mygtuką ,,Atlikti identifikaciją"", ties punktu ,,Pateikite asmens dokumento nuotrauką" spauskite ,,Atlikti" bei pateikite dokumento ir veido nuotrauką. Taip pat užpildykite kliento pažinimo anketą. Pateikus kokybišką dokumento kopiją kartu su veido nuotrauka bei teisingai užpildžius anketą, jūsų tapatybė bus patvirtinta per 4 darbo valandas.
2. Identifikacija per programėlę. Prisijungę prie programėles, spauskite ,,Nebaigta identifikacija". Atlikite visus programėlėje nurodytus žingsnius. Pateikus kokybišką dokumento kopiją kartu su veido nuotrauka bei teisingai užpildžius anketą, jūsų tapatybė bus patvirtinta per 4 darbo valandas.

Jei Paysera paskyroje esate pridėję el. pašto adresą, juo atsiųsime informaciją apie dokumentų tikrinimo statusą.

Identifikacijos procesas Paysera mobiliojoje programėlėje: