Dažniausiai užduodami klausimai
9.36. Skola už Visa kortelės mėnesinius mokesčius

Jei jūsų Visa kortelės sąskaitoje yra susidariusi skola, ją apmokėti galite papildę savo sąskaitą. Papildžius sąskaitą, skola bus padengta automatiškai.

Būtinai pildykite Visa kortelės sąskaitą.

Skolą matysite prisijungę prie savo paskyros, pasirinkę Sąskaitos ir kortelės > Sąskaitų apžvalga. Skola bus pavaizduota su minuso ženklu prieš sumą. Spauskite ant tos sumos ir jums bus parodytos priežastys, kodėl yra susidariusi skola.

Informaciją kaip papildyti Paysera sąskaitą rasite prisijungę prie paskyros, pasirinkę Sąskaitos ir kortelės > Papildymo instrukcijos. Arba papildyti sąskaitą galite atlikę paprastą pervedimą iš savo banko sąskaitos į Paysera sąskaitą, kurioje yra skola, nurodydami Paysera sąskaitos IBAN numerį (tik EUR valiuta).

 

JEI JŪSŲ SĄSKAITA UŽDARYTA ir jūs gavote informaciją, kad turite skolą

 Galite pervesti skolos sumą į mūsų Swedbank sąskaitą LT227300010086385047 (tik EUR, tik iš Lietuvos bankų). Mokėjimo paskirtyje būtinai nurodykite "skola už Vardas Pavardė/ asmens kodas". Sumokėję skolą parašykite mums laišką skolos@paysera.lt ir informuokite apie tai.
 

Jeigu pageidaujate apmokėti skolą ne iš Lietuvos banko ar kita valiuta, informuokite mus kokia valiuta ir iš kokios šalies pageidaujate atlikti mokėjimą ir mes pateiksime jums visus reikiamus rekvizitus. Parašyti mums galite skolos@paysera.lt