Dažniausiai užduodami klausimai
6.06. Skola

Jei jūsų Paysera sąskaitoje (sąskaitose) yra susidariusi skola, ją apmokėti galite papildydami savo sąskaitą. Papildžius sąskaitą - skola bus padengta automatiškai. Būtinai pildykite tą sąskaitą, kurioje ir yra skola.

Skolą matyti galite prisijungę prie savo paskyros, pasirinkę SĄSKAITOS IR KORTELĖS > Sąskaitų apžvalga. Skola bus pavaizduota su minuso ženklu prieš sumą. Spauskite ant tos sumos ir jums bus parodytos priežastys už ką yra susidariusi skola.

Informaciją kaip papildyti Paysera sąskaitą rasite prisijungę prie paskyros, pasirinkę SĄSKAITOS IR KORTELĖS > Papildymo instrukcijos. Taip pat papildyti sąskaitą galite atlikę paprastą pervedimą iš savo banko sąskaitos į Paysera sąskaitą, kurioje yra skola, nurodydami savo Paysera sąskaitos IBAN numerį (tik EUR valiuta, tik iš SEPA šalies).

 

JEI JŪSŲ SĄSKAITA UŽDARYTA ir jūs gavote informaciją, kad turite skolą

Sąskaitą papildyti galite atlikdami paprastą pervedimą iš banko sąskaitos, kuris yra SEPA šalyje. Papildymas galimas tik EUR valiuta. Įskaitymo mokestis 0,00 Eur. Įskaitymai vyksta 5 kartus per parą, tik darbo dienomis.

Gavėjas: Paysera LT, UAB, UAB
Gavėjo sąskaita: LT343500010001000364
Banko pavadinimas: Paysera LT, UAB
Banko kodas: 35000
SWIFT: EVIULT2VXXX
Banko adresas: Pilaitės pr. 16, Vilnius, LT-04352, Lietuva

Mokėjimo paskirtyje būtinai nurodykite "skola už Vardas Pavardė/ asmens kodas". Sumokėję skolą parašykite mums laišką skolos@paysera.lt ir informuokite apie tai.

Jeigu pageidaujate apmokėti skolą ne iš SEPA šalies banko ar kita valiuta, informuokite mus kokia valiuta ir iš kokios šalies pageidaujate atlikti mokėjimą ir mes pateiksime jums visus reikiamus rekvizitus. Parašyti mums galite skolos@paysera.lt .