Dažniausiai užduodami klausimai: 12. Įmokų surinkimas. Projektai
12.01 Kaip sukurti įmokų surinkimo projektą?

Kaip sukurti Projektą?

1. Prisijunkite prie savo paskyros. Kairiajame meniu pasirinkite Nustatymai > Paskyros nustatymai > Paslaugų valdymas > Keisti.

Pasirinkite Įmokų surinkimas internetu per el.bankininkystę ir kitas sistemas spauskiteUžsakyti


2. Kairiajame meniu pasirinkite Projektai ir veiklos > Mano projektai ir spauskite Pridėti naują projektą.

3. Atsidariusiame lange įveskite naujo projekto duomenis:

  • Skiltyje Paslaugos tiekėjas įrašykite savo internetinės parduotuvės adresą.

Jei nesinaudojate jokia platforma, tuomet pažymėkite ties skiltimi „Projekto adresą įvesiu pats" ir įrašykite savo svetainės adresą.

Jei naudojatės platforma, tuomet ties skiltimi „Naudosiu platformą" jums bus pateiktas platformų sąrašas, o pasirinkus reikiamą, naudojamas adresas bus įrašomas automatiškai.

  • Skiltyje Paslaugos aprašymas trumpai aprašykite savo teikiamas paslaugas. Jei parduodate fizines prekes, įrašykite prekių pristatymo ir grąžinimo sąlygas. Daugiau informacijos apie projekto aprašymą galite rasti čia.

Pastaba. Informaciją bei paslaugos aprašymą galėsite vėliau keisti pagal poreikius.

  • Skiltyje Kontaktinė informacija įveskite veikiantį telefono numerį bei el. pašto adresą. Jei reikalinga, galite nurodyti ir kitus kontaktus, pvz. Skype. Šie kontaktai bus teikiami jūsų pirkėjams, kartu su apmokėjimo patvirtinimo laišku.
  • Skiltyje Projekto patvirtinimas pateikiamas projekto nuosavybės patvirtinimo kodas, kurį jums reikia įkopijuoti į savo svetainės <head></head> sritį. Tokiu būdu mes galėsime įsitikinti, jog svetainė tikrai priklauso jums. Daugiau informacijos galite rasti čia.

Užpildę prašomą informaciją, spauskite „Išsaugoti projektą".

4. Įsitikinkite, jog svetainėje jau pateikti prekių pirkimo ir pardavimo, pristatymo ir grąžinimo sąlygos, privatumo politika bei nurodyti jūsų, kaip pardavėjo, kontaktai. Projektą peržiūrai pateikite tik tuomet, kai svetainė bus visiškai paruošta klientams, integruota mokėjimų platforma ir atlikti testiniai mokėjimai.

Jūsų pateiktą projektą peržiūrėsime per 1 dieną.

Informaciją apie technines specifikacijas integravimui rasite ČIA.

 

Sukūrus projektą, jums bus suteikti duomenys, reikalingi techniniam mokėjimų platformos integravimui:

- kairiajame meniu Projektai ir veiklos > Mano projektai rasite projekto ID (Projekto numeris / projectid);
- kairiajame meniu Projektai ir veiklos > Mano projektai pasirinkę Projekto nustatymai > Bendri projekto nustatymai rasite kodą, kuris reikalingas jūsų svetainės nuosavybės patvirtinimui;
- kairiajame meniu Projektai ir veiklos > Mano projektai pasirinkę Projekto nustatymai > Bendri projekto nustatymai rasite projekto slaptažodį.