Dažniausiai užduodami klausimai: 10. Paysera Tickets bilietų platinimo sistema
10.09 Paysera Tickets bilietų tikrinimo instrukcija

Prisijunkite

Prisijunkite prie Paysera Tickets savitarnos sistemos. Prisijungti galite per Paysera arba kitu prisijungimo būdų, jeigu pastarasis buvo suteiktas.

Įeikite į renginio savitarną

Įeikite į renginio apžvalgą, suraskite reikiamą renginį ir spauskite Valdyti.

Atsiųskite Paysera Tickets mobiliąją programėlę

Kairėje pusėje susiraskite meniu punktą Bilietų tikrinimas ir atsisiųskite Paysera Tickets mobiliąją programėlę iš Google Play arba AppStore.
Paspaudus mygtuką “pridėti” atsidaro tikrintojo forma. Joje suvedamas tikrintojo vardas. Galima pasirinkti, kokį tekstą atvaizduoti tikrintojo Paysera Tickets mobiliojoje programėlėje kai bilietas jau yra panaudotas ir kai bilietas nėra panaudotas. Nepakeitus šių laukų yra naudojamas standartinis tekstas. Tikrintojo formoje galima redaguoti tikrintojo įrašą bei matyti, kiek bilietų patikrino. Renginiui galite sukurti neribotą skaičių tikrintojų.

 

Sinchronizuokite renginį su įrenginiu

Atsidarykite Payserą Tickets programėlę, paspauskite Add Event ir nuskenuokite renginio QR kodą, kurį rasite tikrintojo formoje paspaudus mygtuką “susieti”. Palaukite kol įsikels bilietai ir po renginio pavadinimu atsiras užrašas Synchronized arba Synchronizing: 100%. Renginio bilietai įkelti ir juos galite skenuoti.

Svarbu: Įkeliant ir skenuojant bilietus interneto ryšis mobiliajame įrenginyje turi būti įjungtas.

Bilieto skenavimas

Bilieto skenavimas. Įjunkite Paysera Tickets mobiliąją programėlę, paspauskite Scan Tickets ir nuskenuokite bilieto QR kodą.

Bilieto galiojimas

Nuskenavę bilieto QR kodą, pamatysite ar bilietas galiojantis.

Svarbu:

  1. Sinchronizuodami renginio bilietus su įrenginiu ir skenuodami/ tikrindami bilietus įsitikinkite, kad interneto ryšis mobiliajame įrenginyje - įjungtas.  
  2. Paysera Tickets mobilioji programėlė turi būti įrašyta į visus įrenginius kuriais tikrinsite bilietus.
  3. Susiekite renginį su visais įrenginiais kuriais tikrinsite bilietus.

 

Bilieto tikrinimas ir žymėjimas rankiniu būdu

Prisijunkite prie renginio savitarnos ir suraskite meniu punktą Ataskaitos > Bilietai, suraskite bilietą ir pažymėkite jį.